Latest topics
» Запази лик.
Вто Яну 05, 2016 12:16 am by Blue.

» ACTIVITY CHECK!
Съб Юли 25, 2015 2:06 pm by Alison

» Become a friend.
Нед Дек 07, 2014 5:58 pm by laurel.

» NEWS
Сря Авг 06, 2014 6:37 am by Alexis Fierce

» Отсъствия.
Чет Юли 31, 2014 7:12 am by amelia,

» Относно салемските вещици!
Сря Юли 30, 2014 5:12 pm by Alexis Fierce

» [just tell me i'm beautiful]
Пон Юли 28, 2014 6:30 pm by mortimer murray

» There's poison on her lips;
Пон Юли 28, 2014 12:45 pm by Jax Wotton;

» let's go down; [spam!]
Нед Юли 27, 2014 7:14 pm by ;malia

Кой е онлайн?
Онлайн е 1 потребител: 0 Регистрирани, 0 Скрити и 1 Гост

Нула

[ View the whole list ]


Най-много потребители онлайн: 27, на Вто Юли 04, 2017 9:47 pm

Encyclopedia;

Go down

Encyclopedia;

Писане by Alexis Fierce on Нед Юли 13, 2014 12:04 pm

The Encyclopedia
Следващите редове, които ще прочетете, не са просто приказка, която се предава през поколенията, а самата истина, подпечатана преди време, което за нас изглежда като цяла вечност, и предадена на тогавашния кмет. Истина, която от известно време е затрита, вградена в стените на кметството.

Когато пристигнахме на това място, някой вече го бе превърнал в свой дом. Жена, която омайваше с гласа си, и по неразбираеми причина все още бе жива, въпреки пустошта, върху която се разстилаше нейното скромно кралство.
Осемнадесети век бе в своя разцвет, но единствено в градовете. Отвъд тях човек продължаваше да се чувства като самотник в пустиня, борещ се за живота си срещу всички останали. Отвъд градовете все още властваше законът на пустинята, а хората не спираха пред нищо. Една жена не бе в състояние да се противопостави на войските или на гладните и отчаяните. Именно защото бе успяла да го постигне, Лавърн Уомак бе приета от нас като равна.
Вечерта наближаваше. Свещите горяха вече близо час, докато очаквахме нейната поява. Съгласието да присъства ни изненада, както ни изненада и факта, че прие това да се случи в малката порутена сграда с неясни географски параметри. Тя съвсем естествено се издигаше като че ли в центъра на областта.
- Аз, Клив Пиърс, се заклевам да защитавам тази земя и да го правя до последния си дъх. Тук поставям основите на своето семейство, както поставям и основите на един нов град.
Започнахме без да я дочакаме. Никой от нас нямаше идея как да наречем града, но за това имаше време. Нито едно от нашите имена не отиваше да бъде име на град, а за комбинация не можеше и дума да става.
- Аз, Джими Спиър, се заклевам да защитавам тази земя и да го правя до последния си дъх. Тук поставям основите на своето благоденствие, както поставям и основите на едно ново начало.
Чинията с осветен хляб и чашата с червено вино се движеше по часовниковата стрелка между нас.
- Аз, Фреди Елууд, се заклевам да защитавам тази земя и да го правя до последния си дъх. Тук поставям основите на своя успех, както поставям и основите на бъдещия просперитет на този град.
Все още липсваше дори знак, че Лавърн имаше намерението да се присъедини. Може би се бе разколебала. Може би ситния дъжд я възпираше.
- Аз, Остин Кеш, се заклевам да защитавам тази земя и да го правя до последния си дъх. Тук поставям основите на своето израстване, както поставям и основите на една нова ера.
Имаше отвратителния навик да пуши и димът се разнесе из помещението, когато изрече клетвата си. В същия момент вратата се открехна.
- Аз, Лавърн Уомак, се заклевам да защитавам тази земя и да го правя до последния си дъх. Благославям тази земя и обещавам да я запазя неопетнена.
Пет идентични сребърни остриета се забиха в различна по тон и мекота кожа, оставяйки кървави следи след себе си. Печатът ги запечата върху листа посредством ален восък.
На тази дата Мелроуз се присъедини към картата на Америка.


Подписан от:
Cleve Piers
Jimmie Spear
Laverne Womack
Freddy Elwood
Austen Cash
administration staff; групата на администратори и модератори.
inactive; групата на неактивните потребители.
unsourted; всеки попада в тази група, докато създаде своя герой и бъде разпределен в друга.
npc групата на всички неперсонални персонажи, които се месят навсякъде.
-----------------------------------------------------------------------------------------------
the mayor; кметът, който от доста време управлява Мелроуз.
the mayor's son; синът на кмета, чието съществуване е неочаквано и обвито в мистерия.
original banshee; първородната банши вещица, участвала при създаването на пакта.
-----------------------------------------------------------------------------------------------
salem witches; Никой няма представа как или откъде са се появили салемските вещици, но истината е, че те са живели сред нас наистина дълго време и дори ловът на вещици не е успял да заличи техния вид. Те черпят силите си от природата и по своята същност силите им са разнородни, но всяка от тях успява да усъвършенства само една от тях. Лидерите в тяхното малко и тайно общество са пет като всяка от тях е усъвършенствала повече от една от своите сили и владее един от петте елемента: Земя /усъвършенствани: прераждане, пътуване в пространството, съзиране на истината/, Въздух /пророкуване, манипулация, телепортация/, Огън /усъвършенствани: пирокинеза, кукловодство, телепатия/, Вода /усъвършенствани: телекинеза, силов щит, регенерация/ и Дух /бонус: възможността да вдъхва отново живот и на други/, като при него вещицата е усъвършенствала всички сили и затова бива приемана за най-висша сред лидерите. Всяка вещица сама решава дали ще използва силите си в полза или против обществото.
Съществуват и рядък вид вещици, които се раждат през определен брой поколения. Наричат ги банши. Те са в тясна връзка с природата и усещат настъпването на смъртта, както и зараждането на нов живот. За момента във форума ще има 2 от тях.
banshees; Баншитата са рядък вид вещици, които се раждат през определен брой поколения. До момента се е вярвало, че те единствено усещат настъпването на смъртта или зараждането на нов живот, както и че са само две. Малък клан от новодошли вещици обаче е съставен единствено от такива, които са в тясна роднина връзка помежду си и имат по-развити сили като всяка притежава и по една от дарбите на стандартните салемски вещици (за информация погледнете горното обяснение). Помнете, че те имат роднинска връзка една с друга (тоест са от една фамилия) като също ще са малко на брой; допустими са най-много 10.
supernatural; Всякакви по вид свръхестестествени същества /вампири, върколаци, ангели, демони, богове и т.н./, но ще помоля да не прекалявате със създаването на такива. От тази група отпадат вещиците.
ringers; Двойниците са напълно отделни личности, които имат единствено духовна връзка с оригиналите, но не и кръвна. Двойниците имат своя живот, свой характер и т.н., но винаги са чувствали съзнанието си като разделено на две, тъй като съпреживяват и онова, което преживява оригинала. Благодарение на тази връзка те могат да предсказват събития от бъдещето на оригинала.
hunters; Всички знаем, че там, където има свръхестествено, има и ловци, но за да бъде по-интересно няма да има универсален тип ловци, а ловци на вампири, ловци на върколаци и т.н.
humans; Хората предимно съставляват обикновеното население на Мелроуз, но винаги има по някой авантюрист, който се меси там, където не му е съвсем работа.
gifted; Хора, сдобили се с дарба по рождение или вследствие на някакъв инцидент.
restless souls; група за всички мъртви персонажи, чиито души не са преминали в отвъдното и в момента бродят бездушни и не могат да осъществят пряк физически контакт, както и понякога се случва да не бъдат видяни от околните.
-----------------------------------------------------------------------------------------------

MEMORIABLE DATES

FOUNDER'S DAY
13th July
Едва ли сключването на пакта се е случило в разгара на лятото, но местните са решили честването да се извършва в началото на юли именно защото тогава хората са по-свободни, а дните по-дълги и нощите - по-топли. Денят на основатели всъщност представлява нещо като карнавал по главните улици на града, както и като фестивал на занаятите. В същото време има историческо значение, тъй като е прието на този ден да се пресъздава епохата на осемнайсти век.

_________________
I was so scared
You were what I feared
avatar
Alexis Fierce
administrator.


Брой мнения : 769
Join date : 19.03.2012

Вижте профила на потребителя http://melroseplace.bulgarianforum.net

Върнете се в началото Go down

Върнете се в началото


 
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите